Elina

Hei

Olen Elina Lappalainen, 32-vuotias matemaatikko, kolmen lapsen äiti, kaupunginvaltuutettu, vänrikki ja myyntiedustaja.  Energiaa ja puhetta piisaa välillä enemmän kuin galilealaisessa pikkukylässä, mutta vastapainona kaipaan myös hiljaisuutta ja luontoa. Haluan nauttia vapaa-ajallaanyhdessä olosta perheeni kanssa, kiertää luonnossa ja lojua iltaisin lasten sängyssä iltasatuja yhdessä lukien.

Minulle elämä ei ole koskaan näyttäytynyt toivottomalta ja harmaalta, vaan olen aina ollut tavattoman kiinnostunut monista eri asioista. Silloinkin, kun elämä on lyönyt halolla päähän urakalla. Haluan nähdä ja muuttaa maailmaa parempaan suuntaan, jotta muilla olisi helpompaa. Joskus tekemiseni saattavat näyttäytyä muille sillisalaattina, mutta tärkeintä onkin tietää itse mihin suuntaan tai mitä kohti haluaa edetä. Oli se sitten ilmastonmuutoksen hidastaminen tai ulkoministerin pesti.

En pelkää muiden mielipidettä tai reaktiota omiin unelmiini, sen sijaan olen tavattoman kiinnostunut kuulemaan millaisia unelmia ja tavoitteita muilla on. Haluaisin auttaa mahdollisimman montaa ihmistä pääsemään kohti omia unelmiaan. Siksi minusta tämä nettisivu minusta kaikkine tekemisineen on juuri paikallaan.

Haaveilitpa sitten kodin remontista, terveellisemmistä elämäntavoista, paremmista vaikutusmahdollisuuksista tai uudesta urasta, haluan kuulla ajatuksiasi ja löytää niihin kanssasi yhdessä ratkaisun.

Päätyötäni teen tällä hetkellä suomalaisessa kodinremontteihin keskittyvässä perheyrityksessä Smartia Oy:lla. Toimin myyntiedustajana erityisesti Pohjois-Suomen alueella ikkuna-, ovi- ja kattoremonttien parissa.

Päätyöni lisäksi minulla on omaa yritystoimintaa, joista toinen liittyy tekstiilialan ohjelmistokehitykseen ja toinen hyvinvointiin. Kaiken lisäksi olen toiminut yli puolet elämästäni politiikan parissa, joten luottamustoimiakin on ennättänyt kertyä jokunen, joista tärkeimpänä Oulun kaupunginvaltuuston jäsenyys sekä itselleni sydäntä lähellä oleva ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan liittyvä MTS:n (Puolustusministeriön alainen Maanpuolustustiedotuksen suunnittelukunta) jäsenyys.

Mukavaa syksyä sinulle, toivottavasti saan kuulla sinustakin vielä lisää!

Ystävällisin terveisin
Elina

Ps. Kiitos hienoista kuvista ihanalle yhteistyökumppanilleni Valokuvaaja Tuuli Nikille!